Προφίλ /

Η GALANOS ENERGY ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί την θυγατρική εταιρεία του Τεχνικού Γραφείου “ΓΑΛΑΝΟΣ Ι. ΛΑΖΑΡΟΣ & συνεργάτες μηχανικοί”. Πρόκειται για μία Τεχνική – Εμπορική Εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή εγκαταστάσεων κλιματισμού – θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων – παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και γενικά ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων  για κάθε είδους κτιριακή (κατοικίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, συνεδριακά κέντρα, χώροι εστίασης – ψυχαγωγίας) και βιομηχανική (εργοστάσια, βιοτεχνίες, οινοποιεία, αποθήκες)  χρήση.
Παράλληλα η εταιρεία GALANOS ENERGY δραστηριοποιείται και στην εμπορία χονδρικής – λιανικής  προϊόντων κλιματισμού – αερισμού, θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων  και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας που χρειάζονται για την ολοκλήρωση των κατασκευών.
Η εταιρεία είναι αποκλειστικός ή επίσημος αντιπρόσωπος κορυφαίων οίκων του κλάδου, όπως DAIKIN HELLAS Α.Ε., BOSCH, BUDERUS, CALPAK, BIGSOLARLED.
Η GALANOS ENERGY με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, σε συνδιασμό με το αξιόλογο και κατάλληλα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες της και επιλέγοντας για κάθε έργο τα ποιοτικότερα και καταλληλότερα προϊόντα και υλικά της αγοράς, εγγυάται την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προηγμένης τεχνολογίας σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται.
Βασική φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η υψηλή ποιότητα κατασκευής των έργων, η εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών, η άρτια οργάνωση, η έγκαιρη ολοκλήρωση των κατασκευών και η τεχνική υποστήριξή τους σε περίπτωση που χρειαστεί.

Υπηρεσίες

Ειδικότερα, οι τομείς δραστηριοτήτων είναι:

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή ενεργειακή λύση!